Aproximativ 20 de kilograme de heroină pură, descoperite în casa unor români din Padova

Doi români, frate şi soră, au fost arestaţi în Italia după ce în locuinţa lor din apropiere de Padova au fost descoperite 20 de kilograme de heroină în stare pură, informează site-ul Padova24Ore.it.

65 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 20 de kilograme de heroină pură, descoperite în casa unor români din Padova

Aproximativ 20 de kilograme de heroină pură, descoperite în casa unor români din Padova (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Drogurile au fost descoperite joi după-amiază într-un complex rezidenţial din Albignasego (provincia Padova). Un locatar chemase carabinierii pentru că de câteva zile exista o scurgere de apă dintr-un apartament situat la un etaj superior.

În apartamentul unde existau suspiciuni că ar fi sursa inundaţiei locuiau românii Alexandra B., 23 de ani, şi fratele de 19 ani al acesteia, Arin Marian B.

Văzând că românii aveau o stare de aparentă de nervozitate, carabinierii au decis să efectueze un control în apartament, suspectând că puteau fi ascunşi imigranţi clandestini.

În garajul aparţinând românilor au fost descoperite 20 de kilograme de heroină în stare pură. Cei doi fraţi au fost reţinuţi, iar judecătorii urmează să aprobe mandate de arestare preventivă pe numele lor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici