Atentat sinucigas în Irak. Cel puţin 7 persoane au fost ucise

Cel puţin şapte combatanţi ai unui grup paramilitar au fost ucişi în urma unui atentat sinucigaş produs joi în oraşul irakian Samara, situat la nord de Bagdad, anunţă armata irakiană, citată de agenţia de presă Reuters.

232 afișări
Imaginea articolului Atentat sinucigas în Irak. Cel puţin 7 persoane au fost ucise

Atentat sinucigas în Irak. Bilanţul se ridică la 7 morţi Cel puţin şapte morţi în urma unui atac sinucigaş produs în Irak

Bilanţul atentatului este de şapte morţi şi trei răniţi, a comunicat armata irakiană.

Serviciile de securitate irakiene şi grupuri paramilitare şiite sunt implicate în confruntări armate cu militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic în nordul Irakului.

Atentatul sinucigaş nu a fost revendicat, dar cel mai probabil a fost comis de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici