Casa Albă cere consolidarea securităţii cibernetice, după atacurile informatice vizând CENTCOM

Preşedinţia Statelor Unite a cerut din nou Congresului noi măsuri legislative pentru consolidarea securităţii cibernetice, după atacurile grupului Stat Islamic care au vizat conturile de Twitter şi YouTube ale Comandamentului central american (CENTCOM).

174 afișări
Imaginea articolului Casa Albă cere consolidarea securităţii cibernetice, după atacurile informatice vizând CENTCOM

Casa Albă cere consolidarea securităţii cibernetice, după atacurile informatice vizând CENTCOM

Preşedintele Barack Obama a prezentat o serie de proiecte legislative vizând protejarea datelor personale în mediile online. Alte proiecte referitoare la consolidarea securităţii cibernetice sunt blocate în Congres de mulţi ani.

"Noile măsuri ar trebui să sancţioneze comercializarea datelor financiare sustrase de pe Internet şi ar ameliora colaborarea şi schimbul de informaţii în mediul privat", argumentează Preşedinţia Statelor Unite.

Preşedintele Barack Obama va efectua o vizită la Centrul Integrat de Comunicaţii pentru Securitatea Cibernetică (NCCIC).

Casa Albă a cerut noile măsuri legislative în contextul în care organizaţia teroristă Stat Islamic în Irak şi Siria a efectuat atacuri cibernetice contra conturilor Twitter şi YouTube ale Comandamentului Central american (CENTCOM).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici