Clubul lui Hagi, donaţie de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

Clubul Farul Constanţa, al cărui principal acţionar este Gheorghe Hagi, a oferit o donaţie de 50.000 de euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului din Turcia, din 6 februarie.

425 afișări
Imaginea articolului Clubul lui Hagi, donaţie de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

Clubul lui Hagi, donaţie de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

„Alături de poporul turc! Principalul acţionar, Gheorghe Hagi, împreună cu preşedintele clubului, Gheorghe Popescu, au fost în vizită la Excelenţa Sa, domnul Ambasador al Turciei, Ozgur Kivanc Altan”, anunţă clubul pe Facebook.

De asemenea, clubul a anunţat şi o donaţie pentru Turcia.

„Au fost transmise, încă o dată, companiunea şi sprijinul pentru poporul turc greu încercat şi a fost oferită, în numele Farului Constanţa, o donaţie de 50.000 de euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului din 6 februarie”, se menţionează în finalul postării.

Peste 35.000 de persoane au murit în Turcia şi Siria în urma cutremurelor de săptămâna trecută, potrivit bilanţului actualizat de autorităţi.

Aproximativ 2.000 de decese au fost raportate de către autoritatea de gestionare a dezastrelor din Turcia luni dimineaţa, ceea ce înseamnă că 31.643 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici