Elevi bulgari aflaţi în vacanţă în Spania, înşelaţi de o companie de transport

Mai mulţi elevi din Bulgaria, aflaţi în vacanţă în Spania, au fost abandonaţi de compania de transport, după ce au ajuns la hotel, unde au descoperit că nu fuseseră achitate cheltuielile de cazare.

182 afișări
Imaginea articolului Elevi bulgari aflaţi în vacanţă în Spania, înşelaţi de o companie de transport

Elevi bulgari aflaţi în vacanţă în Spania, înşelaţi de o companie de transport (Imagine: Remus Badea / Mediafax Foto)

Elevii din Bulgaria, aflaţi în vacanţă în Spania, au fost abandonaţi de compania de transport bulgară, după ce au ajuns în locul de cazare, relatează site-ul Novinite.com.

Cei 31 de elevi, toţi colegi de clasă, au ajuns la hotelul Lloret de Mar, din regiunea Cataloniei, unde ar fi trebuit să fie cazaţi, când au aflat că nu fuseseră plătite cheltuielile de cazare.

Compania Gulliver Travel, de la care copiii achizionaseră întregul pachet de vacanţă, nu acoperise cheltuielile de cazare, lasându-i în faţa hotelului fără ca elevii să aibă habar de toate acestea.

Copiii au fost transferaţi într-un centru de refugiaţi, până la găsirea unei soluţii în acest caz.

Managerul companiei nu poate fi contactat prin telefon. Ministerul bulgar al Afacerilor Externe a anunţat că a încercat, de asemenea, să ia legătura cu reprezentanţi ai companiei de transport.

Potrivit unui director-adjunct al şcolii unde învăţau cei 31 de elevi, urma să le fie tranferaţi joi, în jurul orei 11.30, banii necesari pentru achitarea cheltuielilor de cazare la hotelul unde se presupune că ar fi fost cazaţi.

Elevii plătiseră pentru o vacanţă ce trebuia să dureze până pe 14 iulie, dar, date fiind circumstanţele, se vor întoarce mai devreme în Bulgaria.

Ambasada Bulgariei din Madrid a fost informată în privinţa respectivului incident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici