Incendiul devastator de la hostelul din Noua Zeelandă a fost provocat. Zeci de oameni sunt dispăruţi

Poliţia din Noua Zeelandă a deschis o anchetă pentru omucidere în cazul incendiului de la hostelul din Wellington. Cel puţin şase persoane au murit, iar alte 20 sunt dispărute.

921 afișări
Imaginea articolului Incendiul devastator de la hostelul din Noua Zeelandă a fost provocat. Zeci de oameni sunt dispăruţi

Incendiul devastator de la hostelul din Noua Zeelandă a fost provocat. Zeci de oameni sunt dispăruţi

Oficialii au anunţat că tratează incendiul ca pe un act premeditat şi au declarat că până la 20 de persoane sunt dispărute.

„Pot confirma că tratăm incendiul ca fiind provocat. Această examinare a scenei va fi un proces extins şi metodic şi ne aşteptăm să dureze ceva timp, probabil câteva zile", a declarat comandantul interimar al districtului Wellington, Dion Bennett, potrivit BBC.

Clădirea cu patru etaje nu a fost verificată în întregime deoarece se poate prăbuşi din cauza pagubelor provocate de incendiu.

În cele 92 de camere ale hostelului se aflau peste 500 de persoane, în special navetişti şi persoane care urmau să fie deportate din Noua Zeelandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici