Liderul Hamas le spune studenţilor iranieni că vor elibera Ierusalimul "împreună"

Liderul în exil al mişcării palestiniene Hamas, Khaled Meshaal, le-a spus, luni, unor studenţi islamişti iranieni, că vor elibera Ierusalimul "împreună".

9 afișări
Imaginea articolului Liderul Hamas le spune studenţilor iranieni că vor elibera Ierusalimul "împreună"

Liderul Hamas le spune studenţilor iranieni că vor elibera Ierusalimul "împreună" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă Dumnezeu vrea, vom libera Al-Qods (Ierusalim - n. red.) împreună şi ne vom ruga împreună acolo", a declarat Meshaal, care a vorbit în limba arabă şi ale cărui declaraţii au fost traduse în limba persană, la Universitatea din Teheran, în cea de-a treia zi a vizitei sale în Iran.

"Ne pregătim să eliberăm toată Palestina, să recâştigăm Al-Qods şi să asigurăm reîntoarcerea refugiaţilor", a mai afirmat liderul palestinian, care s-a exilat în Siria.

Israelul nu recunoaşte nicio legitimitate politică a Guvernului Hamas şi consideră că această mişcare se află în slujba Republicii islamice. Acesta a dat asigurări că nu oferă decât un sprijin moral mişcării, dezminţind că i-ar fi furnizat vreodată arme.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici