Mai multe regiuni din Grecia, grav afectate de inundaţii: Zonele care au declarat stare de urgenţă - FOTO, VIDEO

Mai multe zone din nordul Greciei, printre care Halkidiki, Kavala şi insula Thassos sunt afectate de inundaţii provocate de ploile torenţiale din ultimele zile, iar cel puţin două localităţi din regiune au declarat stare de urgenţă, informează site-ul keeptalkinggreece.com.

3697 afișări
Imaginea articolului Mai multe regiuni din Grecia, grav afectate de inundaţii: Zonele care au declarat stare de urgenţă - FOTO, VIDEO

Mai multe regiuni din Grecia, afectate de inundaţii: Zonele care au declarat stare de urgenţă - FOTO, VIDEO

Potrivit aceleiaşi surse, o casă din insula Limnos a fost lovită de trăznet, provocând un incendiu, iar un tavan al unei camere a fost găurit.

Mai multe clădiri din insula Thassos au fost inundate, iar autorităţile au decis să închidă şcolile până luni.

De asemenea, furtunile au afectat reţelele de transport al energiei, astfel că mai multe zone au rămas fără curent electric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grecia,
inundaţii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici