Maia Sandu i-a pregătit cătuşele lui Putin: dacă va intra în ţara noastră, îl vom aresta

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a spus că ţara sa va respecta decizia Curţii Penale Internaţionale (CPI) şi îl va aresta pe preşedintele rus, Vladimir Putin, în cazul intrării pe teritoriul Republicii Moldova.

615 afișări
Imaginea articolului Maia Sandu i-a pregătit cătuşele lui Putin: dacă va intra în ţara noastră, îl vom aresta

Maia Sandu i-a declarat război lui Putin: dacă Putin va intra în ţara noastră, îl vom aresta

„Moldova este semnatară a acordului Curţii Penale şi va respecta decizia acesteia”, a explicat Maia Sandu, într-un interviu acordat portalului de ştiri Euronews.

La el acasă, Putin are alte subiecte de discuţie. „Rusia trece prin momente dificile şi s-a mai spus că niciodată nu au fost vremuri uşoare”, a precizat liderul Rusiei, în timpul unei ceremonii de decernare a premiilor de stat în Sala Catherine a Kremlinului, precizează Ria Novosti.

„Dar, cu toate acestea, astăzi este un moment deosebit al consolidării noastre puternice, al ascuţirii sentimentului nostru naţional, al dorinţei de a întări cu orice preţ bazele spiritualităţii noastre, de a crea condiţii în economie, în producţie, în educaţia tinerilor, pentru a asigura viitorul necondiţionat al ţării noastre”, a adăugat Putin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici