Moment de reculegere la New York, la 11 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001

Un moment de reculegere a fost păstrat, marţi dimineaţă, la New York, pentru a marca 11 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001.

167 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere la New York, la 11 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001

Moment de reculegere la New York, la 11 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

O ceremonie religioasă se va derula în locul fostelor Turnuri Gemene ale complexului World Trade Center, prăbuşite în atentatele soldate cu aproximativ 3.000 de morţi.

Niciun discurs politic nu este programat anul acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici