O femeie cu deficienţe mintale, executată în America pentru comandarea unui dublu asasinat - VIDEO

O femeie cu deficienţe mintale, condamnată la moarte pentru comandarea unui dublu asasinat, a fost executată joi, prin injecţie letală, în statul american Virginia.

38 afișări
Imaginea articolului O femeie cu deficienţe mintale, executată în America pentru comandarea unui dublu asasinat - VIDEO

O femeie cu deficienţe mintale, executată în America pentru comandarea unui dublu asasinat

Teresa Lewis, în vârstă de 41 de ani, a fost executată la închisoarea Greensville din Jarrat, a precizat Larry Traylor, purtător de cuvânt al autorităţilor penitenciare americane.

Lewis este a 12-a femeie executată în SUA de la reintroducerea pedepsei cu moartea, în 1976, şi prima executată în Virginia după 1912. În aceeaşi perioadă, în Statele Unite au fost executaţi 1.215 bărbaţi, dintre care 107 în statul Virginia.

Femeia a fost condamnată la moarte în 2003, după ce a comandat uciderea soţului său şi a fiului acestuia, pentru a încasa asigurările lor de viaţă. Cei doi autori ai crimelor au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă.

Video stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici