O fetiţă a murit singură în casă, după ce mama sa a plecat să se distreze în oraş

  • O fetiţă de 13 ani a murit singură in casă, după ce mama sa a ieşit să se distreze în oraş.
  • În ultimul an de viaţă, copila a fost neglijata mereu de mama sa.
  • Mama avea probleme psihice, obişnuia să bea şi să consume substanţe halucinogene.
2239 afișări
Imaginea articolului O fetiţă a murit singură în casă, după ce mama sa a plecat să se distreze în oraş
O fetiţă în vărsta de 13 ani a murit după ce mama sa a lasat-o singură în casă şi a pelact să se distreze la un pub. Copila s-a prăbuşit pe canapea fără ca cineva să o poată ajuta. Ea a făcut peritonită în urma unui ulcer perforat. Întâmplarea s-a petrecut în Scoţia, potrivit BBC.
 
Autorităţile au aflat că Robyn a fost neglijată de mama sa în ultimul an al vieţii sale, deşi a tot cerut ajutor. Nu primea de mâncare, era încuiată în casă şi nici nu era dusă la spital atunci când avea nevoie. Sunt câteva dintre acuzaţiile care i se aduc acum mamei, Sharon Goldie (45 ani).
 
Copilul a fost descris de vecini ca fiind ”slab, murdar şi neîngrijit.”
 
Robyn a trăit cu mama sa până la patru ani, apoi a fost crescută bunică, unde s-a bucurat de o ”viaţă stabilă”. Dar în 2017 apoi s-a mutat cu mama ei. Asistenţii sociali îi monitorizau cazul şi ştiau că nu este ingrijită aşa cum trebuie. Mama obişnuia să bea şi să consume substanţe halucinogene. În 2003, ea a fost internată pentru probleme psihice, dar a încetat să-şi mai ia medicamentele.
 
În faţa instanţei, mama a pledat vinovată şi a fost acuzată de neglijenţă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici