Păsările care au căzut în prima zi a anului în statul Arkansas au murit de spaimă - VIDEO

Ploaia de păsări moarte care a surprins, în 1 ianuarie, locuitorii orăşelului Beebe din statul american Arkansas a fost cauzată în mod cert de spaimă, au explicat specialiştii.

125 afișări
Imaginea articolului Păsările care au căzut în prima zi a anului în statul Arkansas au murit de spaimă - VIDEO

Păsările care au căzut în prima zi a anului în statul Arkansas au murit de spaimă

Misterioasa "ploaie de păsări" a început în seara de Sfântul Sylvestre. Serviciile municipale au numărat peste 5.000 de păsări pe străzile oraşului, cele mai multe fiind mierle, uşor de recunoscut după petele roşii de la baza aripilor.

"Acum suntem aproape siguri că este vorba despre o traumă care a cauzat moartea lor ", a declarat, luni, un responsabil al serviciilor veterinare oficiale ale statului, Badley George.

Păsările speriate de focurile de artificii s-ar fi lovit de case sau de copaci.

Statul Arkansas a decis totuşi începerea unei anchete, pentru a se asigura că nu a fost vorba de otrăvire sau de vreo boală.

Primul weekend din acest an nu a fost unul bun pentru fauna din aceste stat din sudul Statelor Unite ale Americii. Sute de mii de peşti au fost găsiţi morţi în râul Arkansas, la 160 de mile de oraşul Beebe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici