VIDEO Primul urs ninja există! Bruce Lee ar fi invidios să-l vadă!

  • Primul urs ninja trăieşte la o grădină zoologică din Japonia
  • Ursul a fost filmat în timp ce se „antrena” cu nunceagul iar filmuleţul a devenit viral pe Twitter
  • Peste 100 de fani ai ursului au comentat. Uunul dintre ei a scris: „Eram sigur că la cât de bine se mişcă este de fapt un bărbat costumat în urs”.
3548 afișări

Un urs de la o grădină zoologică din Japonia a fost filmat în timp ce „se antrena” ca un ninja. Spectatorii au fost uimiţi să îl vadă pe ursul ,„karatist” care mânuia cu pricepere un nunceag.

Bruce Lee ar fi, cu siguranţă, invidios pe el!

Filmuleţul postat pe Twitter are peste 100 de comentarii. Unul dintre abonaţi a declarat: ,„Acesta este primul urs ninja. Se mişcă foarte bine”, iar un alt fan al ursului a scris: „Am râs copios când am văzut filmuleţul. La cât de bine se mişca, eram sigur că, de fapt, este un bărbat costumat în urs”.

„Se antrenează pentru evadare”, a comentat un alt fan al ursului. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici