Român care a transportat imigranţi extracomunitari, condamnat la 4 ani de închisoare în Marea Britanie

Un cetăţean român care a transportat cu un camion 13 imigranţi extracomunitari a fost condamnat la patru ani de închisoare în Marea Britanie, informează site-ul publicaţiei Daily Mail.

234 afișări
Imaginea articolului Român care a transportat imigranţi extracomunitari, condamnat la 4 ani de închisoare în Marea Britanie

Român care a transportat imigranţi extracomunitari, condamnat la 4 ani de închisoare în Marea Britanie (Imagine: Shutterstock)

Liviu Sorin G. a fost oprit de poliţie în portul britanic Newhaven (provincia East Sussex) imediat după venirea din nordul Franţei cu un feribot.

La bordul camionului înmatriculat în Spania şi condus de român, poliţia britanică a găsit 11 imigranţi albanezi şi doi indieni.

Şoferul român a fost găsit vinovat de trafic de persoane şi condamnat de o instanţă britanică la patru ani de închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici