SUA anunţă că vor primi până la 80.000 de refugiaţi din întreaga lume

Preşedintele american George W. Bush a anunţat marţi că până la 80.000 de refugiaţi din întreaga lume vor fi primiţi în Statele Unite în cursul anului fiscal, care începe la 1 octombrie.

17 afișări
Imaginea articolului SUA anunţă că vor primi până la 80.000 de refugiaţi din întreaga lume

SUA anunţă că vor primi până la 80.000 de refugiaţi din întreaga lume (Imagine: Mediafax/AFP)

Într-un memoriu adresat secretarului de Stat, Condoleezza Rice, şi celui pentru Securitate Internă, Michael Chertoff, Bush a explicat că refugiaţii vor fi repartizaţi astfel: 12.000 din Africa, 19.000 din sud-estul Asiei, 2.500 din Asia Centrală şi Europa, 4.500 din America Latină şi din Caraibe şi 37.000 din Orientul Mijlociu.

Provenienţa celor 5.000 de persoane rămase va fi determinată în funcţie de nevoi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici