Terorişti din reţeaua Stat Islamic au executat cinci jurnalişti libieni

Militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic au omorât cinci jurnalişti libieni, într-o regiune din estul Libiei, anunţă un comandant militar libian citat de Reuters.

327 afișări
Imaginea articolului Terorişti din reţeaua Stat Islamic au executat cinci jurnalişti libieni

Terorişti din reţeaua Stat Islamic au executat cinci jurnalişti libieni (Imagine: HEPTA)

Cei cinci jurnalişti, reporteri ai unui post de televiziune libian, fuseseră capturaţi de terorişti în august 2014, în timp ce se deplasau din Tobruk spre Benghazi. Răpirea a avut loc în zona Derna, un fief al reţelei teroriste sunnite Stat Islamic.

Cadavrele celor cinci ziarişti au fost găsite luni la periferia oraşului Bayda, a declarat Faraj al-Barassi, un comandant militar libian.

"Ostaticii au fost omorâţi de terorişti din grupul Stat Islamic", a explicat oficialul militar libian.

Reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic ocupă regiuni din Siria, Irak şi Libia, unde a proclamat un "califat islamic".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici