Trei persoane sunt considerate dispărute în Japonia după ce taifunul Cimaron a lovit partea de vest

Trei persoane sunt cosiderate dispărute după ce taifunul Cimaron a lovit vineri partea de vest a Japoniei, provocând ploi torenţiale şi vânturi puternice înainte să se îndrepte spre partea de nord a ţării, în insula Hokkaido, relatează Reuters.

245 afișări
Imaginea articolului Trei persoane sunt considerate dispărute în Japonia după ce taifunul Cimaron a lovit partea de vest

Trei persoane sunt considerate dispărute în Japonia după ce taifunul Cimaron a lovit partea de vest

Cei trei studenţi au fost raportaţi dispăruţi vineri, după ce autorităţile le-au găsit telefoanele şi bagajele pe o plajă din Shizuoka.

Localnicii au raportat pagube materiale minore, iar transportul public a fost parţial întrerupt în urma taifunului.

Centrul taifunului Cimaron a fost identificat la aproximativ 210 kilometri nord-vest de oraşul Wajima din prefectura Ishikawa. La ora locală 9.00, acesta a început să se îndrepte spre partea de nord a ţării, au transmis reprezentanţii Agenţiei de Meteorologie din Japonia.

Localnicii din regiunile Wakayama, Hyogo and Osaka au fost evacuaţi înaintea taifunului, iar traficul feroviar şi aerian a fost întrerupt.

Cel puţin 45.000 de case au rămas fără curent electric.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici