Un club din Italia frecventat de români, distrus a doua oară, în două luni

Un club aparţinând unui imigrant român din oraşul italian Vicenza (nord) a fost distrus într-un incendiu produs la doar câteva zile de la redeschiderea localului după restaurarea în urma incendiului din februarie, poliţia analizând ipoteza unei reglări de conturi, relatează Il Giornale di Vicenza.

301 afișări
Imaginea articolului Un club din Italia frecventat de români, distrus a doua oară, în două luni

Un club din Italia frecventat de români, distrus a doua oară, în două luni

Incendiul a izbucnit în cursul nopţii de joi spre vineri la clubul "Dunărea" din oraşul italian Vicenza (regiunea Veneto - nord). Localul este deţinut de românul Dumitru Nicolae (38 de ani) şi de italianul Renzo Manca (48 de ani). Clubul, frecventat în principal de români, tocmai fusese redeschis duminică, după lucrările de reconstrucţie în urma incendiului din februarie.

Daunele de acum par să depăşească valoarea distrugerilor din februarie, de 150.000 de euro. Poliţia analizează ipoteza unei reglări de conturi între patronii discotecii şi alte restaurante frecventate de imigranţi.

Pompierii s-au chinuit aproximativ trei ore să stingă incendiul izbucnit în zona industrială a oraşului Vicenza.

Patronii clubului susţin că nu au primit ameninţări din partea nimănui, iar daunele vor fi suportate de asigurarea imobilului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici