Voronin acuză România de implicare în revoltele de la Chişinău

Preşedintele moldovean Vladimir Voronin a acuzat miercuri România de implicare în revoltele violente care au avut loc marţi la Chişinău, după victoria comuniştilor în alegerile legislative.

124 afișări
Imaginea articolului Voronin acuză România de implicare în revoltele de la Chişinău

Voronin acuză România de implicare în revoltele de la Chişinău (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"România este implicată în tot ce se întâmplă la noi", a declarat el, primind reprezentanţi ai societăţii civile la sediul Guvernului.

Vladimir Voronin a anunţat de asemenea introducerea unui regim de vize cu România.

Ambasadorul român la Chişinău, declarat persona non grata

Voronin l-a declarat miercuri pe ambasadorul român la Chişinău persona non grata, informează RIA Novosti în pagina electronică.

"Ambasadorul român în R.Moldova a fost declarat persona non grata", a declarat Vladimir Voronin în cursul unei întâlniri cu reprezentanţii societăţii civile.

Voronin a precizat, potrivit Interfax, că, în această situaţie, ambasadorul român Filip Teodorescu trebuie să părăsească Chişinăul în maxim 24 de ore.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici