Zelenski: regiunile Kiev, Odesa şi Harkov se confruntă cu cele mai multe probleme de electricitatea

În discursul său nocturn, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că se lucrează în continuare la restabilirea energiei electrice în zonele vizate de loviturile ruseşti asupra infrastructurii din această săptămână, scrie CNN.

1252 afișări
Imaginea articolului Zelenski: regiunile Kiev, Odesa şi Harkov se confruntă cu cele mai multe probleme de electricitatea

Zelenski: regiunile Kiev, Odesa şi Harkov se confruntă cu cele mai multe probleme de electricitatea

"Lucrăm în toată ţara pentru a stabiliza situaţia", a spus el.

"Cele mai multe probleme cu energia electrică sunt în oraşul Kiev şi în regiunea Kiev, în oraşul Odesa şi în regiunea Odesa, în oraşul Harkov şi în regiunea Harkov. Vinnytsia, Ternopil, Cherkasy, Chernihiv şi alte regiuni - lucrătorii din domeniul energiei fac tot posibilul pentru a le oferi oamenilor o viaţă normală", a adăugat el.

Zelensky i-a mulţumit, de asemenea, premierului britanic Rishi Sunak pentru întâlnirea cu el la Kiev.

"Vă mulţumesc, domnule prim-ministru Rishi, pentru disponibilitatea de a apăra libertatea şi mai puternic alături de noi. De asemenea, avem câteva decizii foarte necesare - am convenit asupra lor astăzi", a spus Zelenski.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici