HOROSCOP 18 MAI 2020: Zodiile de Foc şi cele de Aer, susţinute de astre. Cum începe săptămâna pentru celelalte zodii

Săptămâna începe fără presiuni, cu un aspect minor de sextil între Luna din Berbec şi Mercur din Gemeni. Zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) sunt susţinute din astral în tot ce şi-au propus azi pe plan financiar, profesional şi familial.

15873 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 MAI 2020: Zodiile de Foc şi cele de Aer, susţinute de astre. Cum începe săptămâna pentru celelalte zodii
Interacţiunile între aceste zodii sunt şi ele favorizate şi au un mare potenţial lucrativ.
 
HOROSCOP 18 MAI BERBEC  
 
Începutul de săptămână te găseşte într-o dispoziţie bună, comunicativă şi dornică de a interacţiona cu ceilalţi. Încearcă totuşi să menţii la un nivel minim întâlnirile cu ceilalţi în plan social şi să te foloseşti de energia astrelor pentru a te ocupa de chestiunile de serviciu care implică să te pui în temă cu noi informaţii şi cerinţe care vizează sarcinile acestei săptămâni. În plus, s-ar putea să apară şi nişte veşti bune printr-un apel sau e-mail pe care le aşteptai de mult. În orice caz, cert este că ştii să atragi şansa de partea ta prin felul în care vorbeşti.
 
HOROSCOP 18 MAI TAUR  
 
Această zi de luni pare să fie una dintre acelea în care nu duci lipsă de noroc. Unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei s-ar putea intersecta cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii, care par să vină ca din neant. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre unele idei ingenioase de a minima cheltuieli de altfel greu de amânat şi chiar de suportat în actuala lor formă. Într-un cuvânt, se poate spune că Taurii au parte azi de mici noroace în plan financiar, care îi iau prin surprinde plăcut şi le îmbunătăţesc dispoziţia.
 
HOROSCOP 18 MAI GEMENI 
 
În cazul tău, aceasta pare să fie o zi în care apar veşti bune cu privire la viitor. Primeşti sprijin material sau moral de la o persoană sau într-un context în care nu te aşteptai, îţi vine o idee genială de proiect sau iniţiativele în care erai deja implicat(ă) sau care au rămas la stadiul teoretic se urnesc din loc, după o perioadă destul de lungă de stagnare sau chiar de involuţie. În ceea ce îi priveşte pe unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba şi de o întrevedere cu un prieten, care le aduce zâmbetul pe buze.
 
HOROSCOP 18 MAI RAC 
 
Tu s-ar putea să resimţi energia armonioasă a astrelor în plan profesional. Te surprind plăcut unele reacţii din partea superiorilor, indiferent dacă ele te vizează direct sau nu. Sau poate primeşti sprijin din partea unuia dintre şefi să îţi spui părerea ori să implementezi o iniţiativă personal. La fel de posibil este să fii degrevat(ă) de sarcini care ţii se păreau prea monotone sau dificile. Aşteaptă-te aşadar la turnuri fericite pe acest plan şi fii cu ochii în patru pentru că s-ar putea să fie nevoie să iei atitudine la timp pentru ca aceste schimbări pozitive să poată avea loc.
 
HOROSCOP 18 MAI LEU 
 
Multe lucruri până acum confuze s-ar putea clarifica astăzi. În cazul unora, poate fi vorba despre nişte chichiţe birocratice, de unele planuri de călătorie ori de viitor rămase în aer. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), se lămuresc detaliile cu privire la unele cursuri suspendate sau examene care se apropie cu paşi repezi. Într-un cuvânt, este vorba de veşti bune, care îţi retrezesc entuziasmul în legătură cu unele iniţiative mai vechi sau mai noi. Primeşti indicii importante că lucrurile încep să se mişte, că revii încetul cu încetul la viaţa ta de dinaintea acestei lungi perioade destul de dificile.
 
HOROSCOP 18 MAI FECIOARĂ
 
La serviciu şi în relaţia de cuplu, raportul de forţe cu ceilalţi pare să se afle astăzi într-o stare de echilibru. Cu toate că orgoliile sunt mari, tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi colaboratorii sunteţi conştienţi de obiectivele voastre comune, de faptul că nu le puteţi atinge la timp sau complet dacă nu formaţi o echipă. Acest lucru vă ajută să vă temperaţi eventualele porniri de a vă impune autoritatea şi să puneţi pe tapet chestiuni care altfel ar fi inflamat spiritele. Aşadar, te aşteaptă o zi productivă, cu rezultate palpabile, în plan sentimental şi profesional.
 
HOROSCOP 18 MAI BALANŢĂ
 
Şi tu gândeşti la unison astăzi cu cel drag şi/ sau cu persoanele cu care derulezi activităţi profesionale - asociaţi, colegi de muncă, clienţi şi colaboratori. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre o revedere, ocazionată cel mai probabil de încetarea situaţiei de urgenţă. Sau poate că se reiau unele parteneriate sau discuţii care nu au putut continua sau nu au putut fi purtate în săptămânile de dinainte. Tot astăzi, unele Balanţe pot pune bazele unor relaţii profesionale noi, fie prin negocierea unui contract sau chiar semnarea lui. Perspectivele arată bine şi în ceea ce vă priveşte.
 
HOROSCOP 18 MAI SCORPION  
 
Rezistenţa la efort şi automotivaţia de care eşti capabil(ă) astăzi s-ar putea să te surprindă până şi pe tine. Nu eşti genul care să îşi programeze sarcinile dificile pe începutul săptămânii dacă i se dă posibilitatea, dar s-ar putea ca timpul să-ţi permită să te apuci de ele, dacă nu chiar să le termini cândva în cursul zilei de astăzi. Dacă nu te-ai simţit prea bine în ultima vreme sau chiar ai avut probleme de sănătate, astăzi dai semne clare de vindecare. Pe unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, perioada din care tocmai am ieşit le încurajează să facă mai multă mişcare.
 
HOROSCOP 18 MAI SĂGETĂTOR 
 
Din punct de vedere profesional, astrele nu ne oferă prea multe informaţii despre cum ţi-ar putea merge astăzi. Dar în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, toate par să fie la locul lor şi să funcţioneze în parametrii optimi. Atmosfera de acasă este una armonioasă şi chiar dacă nu eşti genul care să fie prea afectuos(oasă), s-ar putea să simţi nevoia astăzi să le arăţi celor dragi că ţii la ei. Petrece timp de calitate cu partenerul, joacă-te cu copiii, ieşiţi undeva în aer liber sau bucuraţi-vă de alte hobby-uri pe care le aveţi în comun. Îţi va face bine.
 
HOROSCOP 18 MAI CAPRICORN  
 
Nici în cazul tău astrele nu ne oferă predicţii clare despre parcursul tău de azi în plan profesional. Cert este că dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru când ajungi acasă, ai putea să te ocupi de treburi domestice restante sau pe care nu le-ai putut rezolva în timpul stării de urgenţă. Fie că este vorba de o simplă curăţenie pe lângă casă, de grădinărit în faţa blocului ori de nişte lucrări ample de construcţie/ amenajare/ redecorare, astrele sunt de partea ta şi te încurajează să îi implici şi pe cei dragi în aceste proiecte. Vor fi bucuroşi să te ajute.
 
HOROSCOP 18 MAI VĂRSĂTOR  
 
Şi tu comunici bine astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Iar cum regulile de circulaţie s-au mai relaxat, nu ar fi rău să vă petreceţi dup-amiaza undeva în aer liber, în parc sau într-o scurtă drumeţie. În cazul în care nu ai cunoscut încă pe acel cineva, fii atent(ă) că s-ar putea să apară semnale de interes din partea cuiva pe care îl placi şi tu. Nu este cazul să te entuziasmezi prea tare, dar nici nu îţi interzice să te laşi dus(ă) de val. Bucură-te de moment şi vezi unde duc discuţiile purtate pe parcursul zilei.
 
HOROSCOP 18 MAI PEŞTI
 
Şi în cazul tău se arată azi o zi bună pentru investiţii în spaţiul de locuit sau în lucruri care îţi fac viaţa mai uşoară. Indiferent dacă te decizi să investeşti într-un aparat electrocasnic sau să amenajezi un colţ uitat din apartament/ casă, cert este că familia se va arăta plăcut surprins(ă) de iniţiativa ta. Nu te da în lături să ceri un mic ajutor financiar dacă îţi mai lipsesc nişte bani. În fond, vă veţi bucura cu toţii de beneficiile îmbunătăţirilor. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre o situaţie de familie ce necesită să acorde un împrumut.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici