Cooperarea româno-finlandeză în domeniul justiţiei

Ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu, a avut o întâlnire oficială în Finlanda cu omologul său, Tuija Brax, cei doi abordând teme privind cooperarea bilaterală în domeniul justiţiei, progresele înregistrate de România în lupta împotriva corupţiei şi reforma sistemului judiciar.

2 afișări
Imaginea articolului Cooperarea româno-finlandeză în domeniul justiţiei

Cooperarea româno-finalndeză în domeniul justiţiei

Pe agenda discuţiilor cu ministrul finlandez, în cadrul vizitei oficiale desfăşurată în Finlanda, în perioada 30 iulie-1 august, s-au abordat puncte comune de interes pe agenda reuniunilor miniştrilor justiţiei din Uniunea Europeană.

Pe lângă întâlnirea cu ministrul finlandez al Justiţiei, Tudor Chiuariu s-a întâlnit cu procurorul general al Finlandei, Matti Kuusimäki şi cu Rita Sahavirta, procuror specializat în combaterea criminalităţii economice, ambele la sediul Oficiului procurorului general.

În cadrul vizitei s-a mai stabilit ca experţi din cadrul Institutului de Management Public - HAUS să acorde asistenţă conducerii Agenţiei Naţionale de Integritate în privinţa definirii unei strategii de resurse umane şi de training, în recrutarea şi pregătirea profesională a viitorilor inspectori de integritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici