Înşelăciune în Capitală. Doi bărbaţi au cumpărat o centrală termică de peste 3.000 lei cu doar 384 de lei. Cum au reuşit

  • Doi bărbaţi au fost reţinuţi în Bucureşti, după ce au lipit eticheta unui boiler pe o centrală termică, într-un magazin, şi au plătit numai 384 de lei în loc de peste 3.000 lei.
  • Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 2 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1
2872 afișări
Imaginea articolului Înşelăciune în Capitală. Doi bărbaţi au cumpărat o centrală termică de peste 3.000 lei cu doar 384 de lei. Cum au reuşit

Înşelăciune în Capitală. Doi bărbaţi au cumpărat o centrală termică de peste 3.000 lei cu doar 384 de lei

Poliţia Capitalei anunţă vineri reţinerea a doi bărbaţi bănuiţi de înşelăciune, după ce ar fi indus în eroare angajaţii unui magazin, prin înlocuirea etichetei unui produs.

În iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de către angajaţi ai unui magazin din Sectorul 1 că persoane necunoscute i-au indus în eroare, acestea cumpărând o centrală termică de 3.159 lei, după ce în prealabil au înlocuit eticheta produsului cu o altă etichetă ce aparţinea unui boiler electric, în valoare de 384 lei, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 2.775 lei.

După două zile, angajaţii aceluiaşi magazin i-au sesizat din nou pe poliţişti că persoane necunoscute, folosind aceeaşi metodă, au încercat o nouă înşelăciune, dar au fost prinşi de un vânzător când mergeau către casele de marcat.

Au fost identificaţi doi tineri, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 2 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici