Suspectul în cazul spargerii de la sucursala Floreşti a Băncii Transilvania a fost reţinut (VIDEO PRO TV)

Suspectul în cazul spargerii de la sucursala Floreşti a Băncii Transilvania a fost reţinut, miercuri seara, pentru 24 de ore, de poliţiştii clujeni, după ce acesta s-a predat susţinând că este nevinovat.

1 afișare
Imaginea articolului Suspectul în cazul spargerii de la sucursala Floreşti a Băncii Transilvania a fost reţinut (VIDEO PRO TV)

Suspectul în cazul spargerii de la sucursala Floreşti a Băncii Transilvania a fost reţinut

Tibor Banyai a fost audiat timp de două ore la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, timp în care a povestit cu lux de amănunte ce a făcut de sâmbătă până miercuri.

După audieri, Anatol Pânzaru, avocatul lui Banyai, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că Banyai s-a prezentat la cabinetul său şi împreună s-au dus la Parchet pentru a clarifica situaţia.

"Clientul meu s-a prezentat benevol fără să fie obligat în faţa organelor de poliţie. A dat declaraţii cu lux de amănute, după care s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Nu ni s-a prezentat nicio probă a vinovăţiei. El a văzut, luni, la televizor, pe când se afla la Baia Mare că este suspectul principal şi a decis să se prezinte pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Sper ca vor fi identificaţi adevăraţii vinovaţi şi Banyai îşi va continua viaţa", a spus avocatul lui Banyai.

Avocatul a mai spus că Banyai a fost sâmbătă noaptea împreună cu prietena lui la Floreşti.

"Nici eu nici clientul meu nu am vazut nicio probă. De aceea eu spun că măsura reţinerii este netemeinică.", a mai spus avocatul.

Banyai va fi prezentat joi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Comisarul Ioan Păcurar, şeful IPJ Cluj, a declarat, miercuri seara, pentru MEDIAFAX, că suspectul, Banyai Tibor, s-a predat, prezentându-se la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj, însoţit de doi avocaţi.

Poliţiştii clujeni l-au identificat, luni noaptea, pe principalul suspect în cazul spargerii unei bănci din comuna clujeană Floreşti, dar acesta a dispărut de la domiciliu înainte de fi prins.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici