Instagram şi Twitter suspendă îi conturile lui Kanye West din cauza unor comentarii antisemite

Kanye West a mai declarat anterior: „Toată lumea ştie că mişcarea Black Lives Matter a fost o înşelătorie”. Rapperul a semnalat că vrea să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024.

1094 afișări
Imaginea articolului Instagram şi Twitter suspendă îi conturile lui Kanye West din cauza unor comentarii antisemite

Hepta

Kanye West a fost suspendat de pe Twitter după ce a scris duminică dimineaţa că vrea să facă „death con 3” asupra evreilor – la doar câteva ore după ce Elon Musk l-a primit înapoi pe platformă, transmite New York Post

Într-o furie bizară şi ticăloasă, rapper-ul cunoscut şi sub numele de Ye a scris: „Mi-e puţin somn în seara asta, dar când mă trezesc, mă duc la moarte. pentru că oamenii de culoare sunt de fapt evrei şi voi, băieţi, v-aţi jucat cu mine şi aţi încercat să-i înfruntaţi pe oricine se opune agendei voastre”.

Rapperul părea să facă referire la termenul militar „defcon”, care este un termen cu cinci niveluri pentru a denota intensitatea unei ameninţări la securitatea naţională.

Un reprezentant Twitter a declarat pentru The Post duminică după-amiază că „a fost blocat contul lui West din cauza unei încălcări a politicilor Twitter". Asta înseamnă că câştigătorul Grammy-ului nu poate în prezent să mai posteze tweet-uri, iar tweetul antisemit în cauză a fost şters.

Suspendarea de pe Twitter pentru antisemitism vine după ce West a fost blocat vineri de pe Instagram pentru că a făcut remarci antievreieşti.

Contul său a fost restricţionat după ce a distribuit o captură de ecran ştearsă de atunci a unui schimb iMessage în care l-a acuzat pe Sean Love Combs, alias Diddy, că este controlat de evrei.

Este posibil ca Kanye West să-şi fi găsit cea mai recentă muză, în ciuda vârtejului constant de controverse în care s-a aflat în ultimul timp.

Fotografiile obţinute de Page Six îl arată exclusiv pe designerul de modă Yeezy ieşind dintr-un vehicul de lux cu o femeie misterioasă înainte de a se îndrepta către un depozit de îmbrăcăminte.

Perechea purta, de asemenea, pălării negre în stil baseball, care aveau eticheta „2024” pe margine, semnalând că West planurile de a candida din nou la preşedinţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici