Nici COVID-ul, nici cutremurul din Izmir nu le ia turcilor speranţa că vor avea turişti

  • O vacanţă de Revelion, în Antalya, costă între 600-4000 euro/persoană
  • Turcia are 375367 cazuri de COVID-19, la o populaţie de peste 84 milioane locuitori
  • 17 clădiri s-au prăbuşit în urma cutremurului din Izmir
69 afișări
Imaginea articolului Nici COVID-ul, nici cutremurul din Izmir nu le ia turcilor speranţa că vor avea turişti

Nici COVID-ul, nici cutremurul din Izmir nu le ia turcilor speranţa că vor avea turişti

Nici COVID-ul, nici cutremurul din Izmir nu le ia turcilor speranţa că vor avea turişti chiar şi în perioada următoare. Semir Emre, reprezentantul unui tour operator din România, spune că sute de români şi-au făcut deja rezervări pentru sărbătorile de iarnă.

Cutremurul de acum acum două zile l-a găsit pe Semir în Antalya, împreună cu un grup de turişti din ţara noastră. Seismul nu a afectat decât Izmirul, spune Semir.

SEMIR EMRE – reprezentant tour operator: Din România s-au terminat charterele. Chiar ieri a fost ultimul zbor. Mai sunt zboruri, dar pentru circuite în Turcia.(...)Deja grijă nu mai este ca şi anul ăsta pentru că toată lumea deja are experienţă. La intrare în hoteluri se face dezinfecţia bagajelor şi se ia temperatura fiecărei persoane.

În această vară, nouă mii de români au ajuns în Turcia numai prin compania pentru care lucrează Semir. Alţi 172 şi-au făcut rezervări pentru Revelion. Turcia este una dintre puţinele destinaţii turistice din străinătate unde poţi merge fără restricţii.

SEMIR EMRE – reprezentant tour operator: De Revelion avem pachete. Avem charter direct, doar din Bucureşti, Bucureşti – Antalya, de patru nopţi. (...) 600-700 de euro, dar creşte până la 3000-4000 euro. Depinde de hotel.”

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici