Amber Heard a cerut anularea procesului pentru defăimare, intentat de fostul său soţ, Johnny Depp. Noi dovezi de abuz din partea actorului

Actriţa americană Amber Heard a cerut anularea procesului pe care i l-a intentat pentru defăimare fostul ei soţ, Johnny Depp, şi a adus noi dovezi potrivit cărora a fost abuzată de actor, relatează apnews.com.

538 afișări
Imaginea articolului Amber Heard a cerut anularea procesului pentru defăimare, intentat de fostul său soţ, Johnny Depp. Noi dovezi de abuz din partea actorului

Amber Heard a cerut anularea procesului intentat pentru defăimare de fostul său soţ, Johnny Depp

Johnny Depp a intentat acţiunea în justiţie după ce Heard a publicat un material despre violenţa domestică în decembrie 2018, în cotidianul american The Washington Post. În articol, aceasta afirma că modul deschis în care a vorbit despre violenţa cu caracter sexual i-a adus critici din partea opiniei publice.

Deşi în eseu nu a fost menţionat numele lui Johnny Depp, actorul a considerat că declaraţiile lui Heard îi aduc prejudicii. El a cerut în instanţă daune în valoare de 50 de milioane de dolari, afirmând că s-a confruntat atât cu pierderi profesionale, cât şi financiare. Printre altele, el a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, personajul principal din seria de filme "Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe".

Heard a cerut anularea procesului printr-o solicitare depusă la o instanţă din oraşul Fairfax, statul american Virginia. Actriţa a depus noi dovezi împotriva actorului, printre care se numără fotografii în care apare cu vânătăi pe faţă şi răni pe braţe, imagini cu mesaje care descriu incidentele şi fragmente din mărturia susţinută în timpul procesului de divorţ.

"Johnny Depp a abuzat-o fizic şi psihic pe Amber Heard", a declarat avocatul acesteia, Eric George. "De la divorţ, domnul Depp a continuat să o hărţuiască public pe doamna Heard şi a încercat să manipuleze psihologic opinia publică prin negarea acţiunilor sale. Comportamentul respingător al domnului Depp ar fi trebui să înceteze de mult", a continuat acesta.

Actorul american şi-a menţinut declaraţia de nevinovăţie, afirmând că Amber Heard a fost cea care l-a abuzat. "Singura cale prin care Amber Heard poate să-şi susţină înşelăciunea este prin mai multe minciuni", a spus avocatul lui Depp, Adam Waldman. Acesta a declarat că el şi clientul său dispun de filmări, fotografii şi martori care atestă că actriţa americană a avut un comportament abuziv faţă de fostul ei soţ.

Reprezentanţii actriţei americane au susţinut că procesul ar trebui mutat în Los Angeles, fiindcă acolo au avut loc evenimentele relevante în acest caz şi pentru că instanţele judecătoreşti din California sunt cele îndreptăţite să citeze martorii.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în anul 2015 şi au divorţat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care actriţa l-a acuzat de violenţă domestică, iar el a acuzat-o că îl şantajează financiar.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), dar şi în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005). Amber Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows". Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici