Anim'est donează încasările proiecţiei "Marnie’s World" de duminică Asociaţiei Dăruieşte Viaţă

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est programează o proiecţie caritabilă a peliculei "Marnie’s World" pentru Asociaţia Dăruieşte Viaţă, duminică, de la ora 18.00, la Cinema Elvire Popesco din Bucureşti, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

105 afișări
Imaginea articolului Anim'est donează încasările proiecţiei "Marnie’s World" de duminică Asociaţiei Dăruieşte Viaţă

Anim'est donează încasările proiecţiei "Marnie’s World" de duminică Asociaţiei Dăruieşte Viaţă

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est anunţă că vine în sprijinul Asociaţiei Dăruieşte Viaţă donând toate încasările adunate din vânzarea biletelor pentru proiectul de construire a primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România.

O adaptare după celebrul basm al Fraţilor Grimm "Muzicanţii din Bremen", potrivit pentru toate vârstele, "Marnie's World" este cel mai recent film de animaţie în regia lui Christoph Lauenstein şi a lui Wolfgang Lauenstein, care deţin în palmares un premiu Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animaţie ("Balance", 1989).

"Conform datelor comunicate de Dăruieşte Viaţă, turnarea fundaţiei primului spital de oncologie şi radioterapie pediatrică din ţară a început în luna iunie a acestui an, în curtea Spitalului «Marie Curie» din Bucureşti. Până în momentul de faţă, peste 150.000 de donatori, persoane fizice şi companii, s-au alăturat proiectului, devenind fondatori ai spitalului. Echipa festivalului Anim'est crede cu tărie că filmul poate deveni un bun prilej pentru susţinerea unei cauze umanitare şi că publicul cinefil se poate transforma în public donator al unui spital menit să ofere mai multe şanse la viaţă copiilor bolnavi de cancer din România", arată organizatorii.

Cea de-a treisprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est are loc în perioada 28 septembrie - 7 octombrie, la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Point şi Expirat din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici