Ashton Kutcher şi CNN - duel de popularitate pe Twitter

Actorul american Ashton Kutcher şi celebrul post de televiziune CNN s-au lăsat antrenaţi într-un veritabil duel de popularitate pe Twitter, site-ul microblogurilor, încercând să ajungă, fiecare, la un milion de abonaţi.

16 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher şi CNN - duel de popularitate pe Twitter

Ashton Kutcher şi CNN - duel de popularitate pe Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această ştire a făcut turul site-urilor americane şi toţi pasionaţii de internet se întreabă cine va fi primul care va ajunge la cifra de un milion de abonaţi - tânărul actor în vârstă de 31 de ani, starul emisiunii "That 70's Show" şi, totodată, soţul actriţei Demi Moore, sau celebrul post de televiziune CNN.

Twitter oferă posibilitatea abonării la fiecare dintre miniblogurile găzduite şi posibilitatea de a urmări cu regularitate conţinutul acestora.

La debutul acestui duel, declarat la începutul acestei săptămâni, cei doi "adversari" se aflau umăr la umăr, cu aproximativ 900.000 de abonaţi fiecare. De altfel, tocmai această coincidenţă a reprezentat factorul care l-a motivat pe actorul american să se lanseze în acest duel de popularitate.

"Mi se pare uimitor faptul că o singură persoană poate să aibă o audienţă la fel de mare pe Twitter ca un trust enorm de media, precum postul CNN", a declarat Ashton Kutcher, într-o înregistrare video, postată pe site-ul Qik.com.

De cealaltă parte, postul CNN a răspuns, păstrând acelaşi registru al umorului, prin intermediul prezentatorului-vedetă de emisiuni difuzate la acest post, faimosul Larry King: "Îţi baţi joc de noi? Realizezi cât de mare e trustul nostru? Ştii ce înseamnă CNN? Kutcher, tu joci în divizia B. CNN te va trânti la pământ".

Joi, lupta era foarte strânsă: la ora 22:00 GMT, aproximativ 5.000 de abonaţi separau contul actorului (@aplusk) de contul postului CNN (@cnnbrk), care avea un mic avans, conducând cu 975.000 de abonaţi.

CNN a explicat, totuşi, că acest cont pe Twitter îi aparţine abia de miercuri şi că, înainte de această dată, el aparţinuse unui informatician britanic.

În caz de victorie, actorul american a promis că va face celebrul truc "ding, dong, ditch", la uşa reşedinţei lui Ted Turner, patronul postului CNN. Acest truc constă în a suna la uşa casei unei persoane şi a fugi de acolo înainte ca proprietarul să deschidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici