Ben Stiller, jenat de vizita la Casa Albă alături de Ricky Gervais

Actorul american Ben Stiller s-a declarat jenat de comportamentul actorului Ricky Gervais în timpul unei vizite comune la Casa Albă, deoarece britanicul s-a prezentat la reşedinţa prezidenţială americană în pijamale, relatează site-ul Female First.

20 afișări
Imaginea articolului Ben Stiller, jenat de vizita la Casa Albă alături de Ricky Gervais

Ben Stiller, jenat de vizita la Casa Albă alături de Ricky Gervais (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

Cei doi actori, colegi pe afişul filmului "O noapte la muzeu 2 / Night at the Museum Battle of the Smithsonian", au vizitat împreună capitala americană, cu ocazia premierei peliculei.

La scurt timp după ce şi-a trimis costumul la o curăţătorie chimică din apropiere, Ricky Gervais a primit din partea preşedintelui american Barack Obama invitaţia de a vizita Casa Albă în timpul serii. Actorul britanic era atât de hotărât să onoreze această invitaţie, încât şi-a asumat riscul de a se prezenta în pijamale în faţa fotografilor prezenţi la eveniment.

"Am participat la această vizită împreună cu Ricky Gervais, pentru că am jucat împreună în acest film. Ne-au spus să purtăm ţinute business. Eu am purtat costum şi cravată, însă Ricky Gervais a venit îmbrăcat într-un fel de tricou negru şi pantaloni de yoga cu dungi. Era cu mult chiar şi sub standardele unei ţinute lejere. A început să alerge pe acolo şi să să întrebe: «Deci aici locuieşte preşedintele nostru american! Unde e câinele lui ?", a povestit, jenat, actorul Ben Stiller.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici