Bobby, J.R. şi Sue Ellen Ewing, împreună la duş. Cum promovează producătorii noua serie "Dallas" - FOTO, VIDEO

Producătorii noii serii Dallas au apelat la unul dintre cele mai faimoase momente ale serialului şi chiar din istoria televiziunii pentru a promova continuarea celebrului serial, care va fi lansată în vara acestui an.

5146 afișări
Imaginea articolului Bobby, J.R. şi Sue Ellen Ewing, împreună la duş. Cum promovează producătorii noua serie "Dallas" - FOTO, VIDEO

Bobby, J.R. şi Sue Ellen Ewing, împreună la duş. Cum promovează producătorii noua serie "Dallas"

Când Pamela l-a găsit pe Bobby Ewing la duş, explicându-i că "moartea" lui s-a petrecut doar în visul ei, fanii serialului "Dallas" au fost şocaţi de întorsătura pe care au luat-o lucrurile. Acel moment a rămas în istoria televiziunii. Producătorii noii serii, care va fi difuzată din această vară, s-au gândit că ar fi un bun punct de plecare pentru promovarea continuării celebrului serial.

În fotografiile de promovare, Bobby (Patrick Duffy), J.R. Ewing (Larry Hagman), Sue Ellen (Linda Gray) şi colegii lor de platou au pozat la duş, purtând toţi doar prosoape de baie, scrie Daily Mail.

"S-au întors. Şi nu, nu visezi!", este sloganul care însoţeşte cele două fotografii.

Printre actorii care fac parte din noua distribuţie se numără Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Brenda Strong, Julie Gonzalo şi Josh Henderson.

Noua serie "Dallas" va fi difuzată pe postul de televiziune Channel 5.

"Dallas" s-a bucurat de un succes enorm pe mapamond, între 1978 şi 1991. Episodul "Cine l-a împuşcat pe JR?", difuzat în 1980, a fost unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune din istorie, fiin vizionat de peste 300 de milioane de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici