Care sunt talentele secrete ale Familiei Regale Britanice?

  • Membrii familiei regale dezvăluie talente neaşteptate în domenii precum muzica, artele şi sportul.
  • Abilităţi surprinzătoare, precum jongleria şi cântatul la chitară, ies la iveală în rândul membrilor familiei regale.
  • De la pictură la caligrafie şi echitaţie, talentele ascunse ale familiei regale continuă să impresioneze şi să inspire.
1353 afișări
Imaginea articolului Care sunt talentele secrete ale Familiei Regale Britanice?

Sursa foto: X

Familia regală nu se rezumă doar la evenimente formale şi îndatoriri ceremoniale, membrii săi se mândresc cu o varietate de talente ascunse, de la pricepere artistică la abilităţi muzicale şi chiar realizări sportive, scrie US Magazine.

Prinţesa Kate, cunoscută pentru eleganţa şi fineţea sa, cântă la pian, după ce a primit lecţii încă din copilărie. Talentele sale muzicale au fost expuse la concertul Royal Carols din decembrie 2021 şi din nou la Eurovision 2023, unde a surprins telespectatorii cu un duet alături de grupul de rap ucrainean Kalush.

Prinţul William şi-a arătat abilităţile neaşteptate la jonglerie la expoziţia Capitalei Culturale Europene din 2020 de la Galway, fermecând participanţii cu talentele sale de circar. Şi pentru a nu fi întrecut, Prinţul Harry, într-o fotografie nevăzută până acum, distribuită în timpul lansării docuseriei sale şi a lui Meghan Markle în decembrie 2022, este surprins cântând la o chitară acustică în timpul unei plimbări romantice.

Meghan Markle, înainte de a se alătura familiei regale, s-a dedicat caligrafiei, pe care a predat-o în calitate de caligraf independent, ca job part-time în timpul zilelor sale de audiţii.

Şi generaţia mai tânără a familiei regale demonstrează un fler artistic. Prinţul George şi-a arătat talentul artistic cu o pictură de Crăciun din 2022 distribuită de părinţii săi, în timp ce abilităţile acrobatice şi dragostea pentru cântat ale Prinţesei Charlotte i-au fermecat pe cei din jurul ei.

Chiar şi Regele Charles al III-lea a dezvăluit o pasiune pentru muzică, rememorând zilele sale când cânta la violoncel într-un interviu radio în 2020.

Prinţesa Eugenie şi-a arătat latura artistică cu o pictură distribuită pe Instagram în aprilie 2020, în timp ce Lady Louise Mountbatten-Windsor a urmat paşii bunicului său, Prinţul Philip, cu pasiunea sa pentru echitaţie şi conducerea căruţelor.

Zara Tindall, fiica Prinţesei Anne, excelază în echitaţie, câştigând o medalie de argint la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra.

De la muzică la sport, de la pictură la caligrafie, talentele ascunse ale familiei regale continuă să surprindă şi să încânte, evidenţiind interesele şi abilităţile lor diverse dincolo de îndatoririle lor regale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici