Ce sumă au primit Jay-Z şi Kanye West pentru un concert privat în Dubai

Rapperii americani Jay-Z şi Kanye West au susţinut un concert privat în cadrul petrecerii organizate de un miliardar arab în onoarea fiicei sale, care a împlinit de curând vârsta de 16 ani.

273 afișări
Imaginea articolului Ce sumă au primit Jay-Z şi Kanye West pentru un concert privat în Dubai

Ce sumă au primit Jay-Z şi Kanye West pentru un concert privat în Dubai (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Adolescenta face parte familia care guvernează Emiratele Arabe Unite şi este sora patronului echipei de fotbal Manchester City, şeicul Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan.

Kanye West şi Jay-Z au susţinut acest concert privat în Dubai, cu două săptămâni înainte de Crăciun, şi au primit fiecare câte 3 milioane de dolari pentru prestaţie, informează The Sun.

Pentru această petrecere, la care au participat câteva sute de invitaţi, cei doi rapperi americani au cântat câteva dintre piesele incluse pe albumul "Watch The Throne", o colaborare muzicală a celor doi artişti, care a fost lansat pe piaţă în luna august.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 42 de ani, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensat cu 13 premii Grammy. Rapperul american este soţul cântăreţei Beyonce, care va naşte primul copil al cuplului în 2012.

Rapperul şi producătorul american Kanye West, în vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a trei premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici