Cele mai sexy sportive din Playboy

Sportivele întotdeauna au ceva mai mult sex-appeal. Iată o lista cu cele mai frumoase zece sportive apărute în ediţia americană a revistei Playboy de-a lungul timpului:

1361 afișări
Imaginea articolului Cele mai sexy sportive din Playboy

Cele mai sexy sportive din Playboy

Locul 10 - Fanni Juhasz

Deşi are o statură mică şi este destul de necunoscută, atleta la sărituri cu prăjina, de origine ungară, a pozat după Olimpiada din 2004 ca o adevarată profesionistă în ediţia din septembrie a revistei Playboy, în acelaşi an.

Locul 9 - Anita Marks

Anita Marks, o autentică iubitoare de sport, este una dintre acele persoane greu de găsit. A crescut jucând fotbal american cu băieţii şi apoi a intrat în echipa feminină de fotbal american profesionist din Miami şi Florida. Dupa ce a apărut în Playboy, cu siguranţă a câştigat inima tuturor bărbaţilor.

Află topul celor mai sexy sportive din Playboy pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici