Concertul Pet Shop Boys se amână!

Concertul pe care formaţie britanică Pet Shop Boys trebuia să îl susţină pe 19 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat pentru data de 25 noiembrie, au anunţat organizatorii evenimentului, Media Services Events.

3 afișări
Imaginea articolului Concertul Pet Shop Boys se amână!

Concertul Pet Shop Boys se amână!

Potrivit acestora, concertul a fost amânat din cauza faptului că înmormântarea managerului trupei, Dainton Connell, va avea loc în pe 19 octombrie, data la care Pet Shop Boys trebuiau să concerteze la Bucureşti. Connel a murit pe 5 octombrie, într-un accident care a avut loc la Moscova. Procedurile de repatriere a corpului neînsufleţit au dus la amânarea înmormântării până săptămâna viitoare.

Din respect pentru unul dintre cei mai vechi angajaţi ai lor, dar şi prieten apropiat, Neill Tennant şi Chris Lowe trebuie să participe la slujba de înmormântare.

Concertul reprogramat va avea loc duminică, 25 noiembrie, în aceeaşi locaţie, iar biletele vândute până acum rămân valabile. Aceasta este prima data în care Sala Palatului va fi libera pentru concert. Schimbarea locaţiei ar fi dus şi la schimbarea biletelor, ceea ce ar fi cauzat şi mai mult disconfort fanilor.

Pentru cei care au cumparat bilete dar nu pot participa la concertul reprogramat în noiembrie, contravaloarea biletelor va fi returnată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici