Controversata uşă plutitoare din Titanic a fost vândută la licitaţie pentru 718 750 dolari

  • Uşa, parte a intrării de la salonul aflat la clasa întâi a navei, simboliza sacrificiul tragic din filmul Titanic.
  • Regizorul James Cameron a efectuat un studiu ştiinţific pentru a clarifica controversa legată de moartea personajului Jack.
  • Alte obiecte notabile vândute la licitaţie includ rochia de şifon a lui Kate Winslet şi biciul lui Indiana Jones.
941 afișări
Imaginea articolului Controversata uşă plutitoare din Titanic a fost vândută la licitaţie pentru 718 750 dolari

Controversata uşă plutitoare din Titanic a fost vândută la licitaţie pentru 718 750 dolari

Controversata uşă plutitoare din filmul Titanic, celebră pentru capacitatea sa disputată de a salva atât personajul Rose al lui Kate Winslet, cât şi pe cel al lui Leonardo DiCaprio, Jack, a fost vândută la licitaţie pentru 718 750 dolari, informează The Guardian.

Uşa, iniţial parte a intrării de la salonul aflat la clasa întâi a navei, simboliza sacrificiul tragic făcut de Jack pentru supravieţuirea lui Rose în film. Regizorul James Cameron a încercat să demonteze teoriile legate de moartea lui Jack printr-un studiu ştiinţific, concluzionând că doar o persoană ar fi putut supravieţui pe uşă.

Alte obiecte notabile vândute la licitaţie au inclus rochia de şifon a lui Winslet din finalul filmului, biciul lui Indiana Jones, securea lui Jack Nicholson din The Shining şi mingea roşie de bowling a lui Bill Murray din Kingpin.

În ciuda faptului că mai multe obiecte nu au fost vândute, cum ar fi chilotul roşu al lui Mark Addy din The Full Monty, licitaţia a expus o gamă largă de obiecte memorabile din filme celebre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici