Cum arată Elle Macpherson în costum de baie la 47 de ani - FOTO

Denumită "The Body" după recordul său de şase apariţii pe coperta Sports Illustrated, Elle Macpherson dovedeşte că vârsta nu este un impediment când vine vorba de fitness şi îngrijirea corpului, informează dailymail.co.uk.

361 afișări
Imaginea articolului Cum arată Elle Macpherson în costum de baie la 47 de ani - FOTO

Cum arată Elle Macpherson în costum de baie la 47 de ani

Fotomodelul în vârstă de 47 de ani a fost fotografiată alături de fiul ei şi de câţiva prieteni, în timp ce se relaxa la soare în portul Sydney, într-o pauză de la afacerile sale.

Îmbrăcată într-o rochie albă, vedeta s-a plimbat alături de fiul ei prin port, apoi s-a îmbarcat pe un iaht şi şi-a arătat corpul bronzat într-un costum de baie de culoare albă.

Fotomodelul a fost însoţit de un grup de prieteni, alături de care s-a bronzat şi a mâncat pizza.

Elle Macpherson şi-a petrecut săptămâna în Australia, unde a prezentat cea mai recentă uniformă a echipajului companiei aeriene Virgin Blue.

În 2008, Elle Macpherson a fost desemnată cel mai tare model din istorie. Supermodelul şi-a păstrat tonusul excelent şi încă îşi respectă titulatura de "The Body" (Corpul).

Elle s-a remarcat în lumea modei încă din anii '80. De atunci, a prezentat ţinute ale celor mai mari firme din lume: Versace, Dior, Prada. Pe lângă modelling, Macpherson a încercat şi actoria. Ea apărut în filmul "Sirens", alături de Hugh Grant, şi în cunoscutul serial de comedie, "Friends".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici