Despărţirile şi împăcările din showbizul românesc, în 2009

Ce a reprezentat anul 2009 pentru vedetele autohtone? Despărţiri, impăcări, căsătorii şi divorţuri, toate acestea au satisfăcut pofta de senzational a fanilor şi nu numai. Între despărţirile şi împăcările celebre ale anului care tocmai se încheie există, cu siguranţă, şi rupturi la care nu ne aşteptam, dar şi reuniri care pe unii i-au bucurat.

39 afișări
Imaginea articolului Despărţirile şi împăcările din showbizul românesc, în 2009

Despărţirile şi împăcările din showbizul românesc, în 2009 (Imagine: Ştefan Bîrlodeanu/Mediafax Foto)

După o relaţie de aproximativ doi ani, Iulia Vântur şi Marius Moga au pus capăt poveştii lor de iubire în luna februarie. Cea care a luat această decizie a fost Iulia Vântur. "Am luat împreună cu Marius o decizie care ne face bine amândurora", spunea Iulia în luna februarie.

Timpul a demonstrat însă că cei doi nu pot sta foarte mult unul departe de celălalt, aşa că, în iunie cei doi şi-au reluat frumoasa poveste de amor. "Da, suntem împreună şi... nu avem de ce să ne împăcăm, pentru că nu eram certaţi", a spus, de data aceasta, blonda de la Dansez pentru tine, iar la puţin timp aceasta a primit chiar şi un inel de logodnă.

Citeşte mai multe despre despărţirile şi împăcările din showbizul românesc pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici