Dominique, cea mai tânără artistă HaHaHa Production, lansează „Bun de nimic”

Dominique, cea mai tânără artistă de la HaHaHa Production, lansează „Bun de nimic”, o piesă despre curajul de a încheia o relaţie de iubire. Alături de ea se distrează în videoclip şi două bloggerite funny şi cu una dintre cele mai importante voci ale comunităţii LGBT.

202 afișări
Imaginea articolului Dominique, cea mai tânără artistă HaHaHa Production, lansează „Bun de nimic”

Dominique, cea mai tânără artistă HaHaHa Production, lansează „Bun de nimic”

„Îmi place atât de mult piesa asta, parcă ar vorbi sufletul meu şi sunt sigură că nu numai al meu. E imposibil ca măcar o dată să nu fi trecut printr-o experienţă asemănătoare, să fii într-o poveste de dragoste care te consumă şi chiar dacă realizezi asta, să fii legată atât de puternic de persoana respectivă încât saă nu poţi să te rupi de ea”, explică Dominique.

Mai mult decât atât, artista HaHaHa Production vorbeşte despre ea: „Dominique l-a lăsat în urmă, undeva, într-o gara cu lucrurile lui şi s-a hotărât săă îşi caute în altă parte fericirea, eu sunt tare mândră de ea. De mâine se apuca de iubit, mi-a spus ea mie, vă spun şi eu voua. Tu ce ai vrea să faci de mâine?”

Cu un sound fresh şi ritmuri numai bune de club, „Bun de nimic” este inspirată dintr-o relaţie de dragoste frumoasă, aşa cum povesteşte însăşi Dominique: „Cred că în viaţă iubeşti diferit în fiecare relaţie. Este important să rămâi cu amintiri frumoase, cu timpul petrecut în doi, cu ce a fost bun. Sunt împăcată cu mine şi cu tot ce am trăit, viaţa merge mereu mai departe.”

La doar 20 ani, Dominique a venit la HaHaHA Production. „Dominique este o voce tânără, foarte bună. Ea a tot compus şi mi-a plăcut ce a făcut”, povesteşte Smiley. Prima piesa a lansat-o la 14 ani, „Eroul meu”, când hotărâse deja să se dedice muzicii. Dominique cânta deseori în maşina iar tatăl ei a fost cel care a îndemnat-o să meargă la Liceul Dinu Lipatti. A făcut canto clasic, jazz şi a studiat pianul.

„Bun de nimic” este compusa de Serban Cazan si Roland Kiss, iar textul de Alex Stancu si Ana Maria Stancu.

Taguri:
celebritati,
muzica,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici