Fostul soţ al lui Meghan decide să facă marele pas...la două săptămâni după nunta regală

Producătorul de film de 41 de ani Trevor Engelson i-a cerut mâna dieteticianului Tracey Kurland la numai două săptămâni după nunta regală din Marea Britanie a fostei sale soţii, actritei din Suits, Meghan Markle cu Prinţul Harry.

26708 afișări
Imaginea articolului Fostul soţ al lui Meghan decide să facă marele pas...la două săptămâni după nunta regală

Fostul soţ al lui Meghan decide să facă marele pas...la două săptămâni după nunta regală

Engelson a făcut public anunţul, după ce a postat o fotografie cu ei doi zâmbind, în timp ce ea purta inelul cu diamante. Comentariul postat a fost: "Cel mai norocos tip pe care îl ştiu! Pregăteşte-te de petrecere!"

"Despărţirea de Meghan l-a lovit destul de tare pe Trevor", a declarat o sursa pentru UsWeekly.

"El a trecut printr-un moment de cumpănă in timpul despartirii si acest lucru s-a inrautatit cand Meghan a devenit iubita lui Harry anul trecut", a spus o sursa.

Trevor a fost trist sa o piarda, a spus o sursa +6 Edit, şi se pare că Meghan şi Trevor nu sunt deloc apropiaţi.

"Nu a fost cel mai amabil divorţ şi a fost dureros pentru ambele părţi", a adăugat persoana apropiată fostului cuplu.

"Acum, el a trecut peste, iar lucrurile sunt din nou grozave pentru el."

Sursa a adăugat: "El are o nouă femeie în viaţa sa, iar cariera sa merge de la putere la forţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici