Video FOTO, VIDEO Buclele lejere, coafura ideală pentru doamne, de Crăciun şi Revelion. Ce propun hairstyliştii pentru domni

De sărbători doamnele şi domnii vor să arate bine, aşa că hairstyliştii le propun, în completarea ţinutelor, coafuri care pot fi făcute cu uşurinţă: bucle lejere, pentru femei, şi părul cu volum în partea de sus, pentru bărbaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

874 afișări

Nu doar ţinuta este foarte importantă de Crăciun şi Revelion, ci şi coafura, care trebuie să vină în completarea acesteia. Hairstylistul Tony Onache recomandă în primul rând să se evite folosirea sclipiciului în păr, tapajul excesiv, coafurile elaborate şi cocurile exagerate, nefiind recomandate nici buclele făcute cu placa de la rădăcina firului de păr şi foarte fixe. Anul acesta de sărbători, la modă sunt coafurile naturale, lejere, cu volum şi cu onduleuri uşoare.

Specialistul spune că în câteva secunde se poate trece de la părul buclat, lăsat pe spate, la o coafură elegantă. Este nevoie doar de o agrafă. "Pentru trecerea dintre ani, vă recomand să purtaţi bucle, părul cât mai lejer aranjat, ca să vă confere un surplus de volum, iar naturaleţea să fie singurul motiv pe care să-l scoateţi în evidenţă. Dacă petreceţi în familie, părul poate rămâne buclat. Dacă doriţi să petreceţi seara la un local, părul se poate prinde foarte uşor într-o parte, cu o singură agrafă. Este o idee deosebit de simplă pe care o puteţi realiza fiecare dintre dumneavoastră acasă", le explică hairstylistul doamnelor şi domnişoarelor.

De asemenea, un look-ul natural, uşor de realizat, dar la modă, poate fi dat de părul buclat şi împletit lejer într-o coadă. Nu sunt recomandate împletiturile ruseşti.

Pe cât de importante sunt coafurile pentru femei, pe atât de importante sunt şi pentru bărbaţi, îndeosebi pentru cei tineri, care vor să fie remarcaţi. "Propunerea mea pentru serile de Crăciun şi Revelion este o tunsoare în trend, care are la bază un bros, cu foarte mult volum în partea de sus. Această tunsoare poate fi folosită atât la o ţinută elegantă, într-un local, cât şi într-o seară de sărbători petrecută, alături de prieteni, în club, purtând o ţinută casual", le recomandă, Tony, bărbaţilor îndrăzneţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici