Gorillaz şi Underworld, în concert la Bucureşti, pe 6 noiembrie

Gorillaz Sound System va concerta, alături de formaţia Underworld, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 6 noiembrie, de la ora 22.00, biletele fiind deja puse în vânzare, la preţul de 50 de lei, informează organizatorii.

728 afișări
Imaginea articolului Gorillaz şi Underworld, în concert la Bucureşti, pe 6 noiembrie

Membrul trupei Gorillaz şi totodată solistul trupei britanice Blur, Damon Albarn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul este organizat de The Mission.

În timpul concertului va mixa şi Dubfire, jumătatea proiectului muzical Deep Dish.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul bilete.ro, la preţul de 50 de lei în avans şi de 75 de lei la intrare.

Gorillaz este un grup britanic compus din 4 personaje virtuale: 2D, Murdoc, Noodle şi Russell. Trupa a fost creată de Damon Albarn, solistul trupei Blur, şi Jamie Hewlett. Lor li s-au alăturat DJ Dan "The Automator" Nakamura şi rapper-ul Del Tha Funkee Homosapiens. Primul album al formaţiei, "Gorillaz" (2001), s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Al doilea, "Demon Days" (2005) a depăşit 4,5 milioane de copii. Gorillaz a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai de succes formaţie virtuală din lume.

Gorillaz

Trupa britanică de electro-trance Underworld, cunoscută în special pentru două piese incluse pe coloana sonoră a filmului "Trainspotting", este formată din muzicienii Karl Hyde si Rick Smith. Cei doi cântă împreună din 1983, când formau trupa Freur. Au adoptat numele de Underworld în 1987, abordând stilul electro orientat spre pop şi funk. Cel mai cunoscut album al lor, "Second Toughest In The Infants", a apărut în 1996 şi a avut un mare succes, mai ales pentru că a fost lansat odată cu filmul "Trainspotting", pe a cărui coloană sonoră se află celebrele "Born Slippy" şi "Dark & Long". Piesa "Born Slippy", inclusă pe mai multe compilaţii, s-a vândut în peste un milion de exemplare. Muzica Underworld este o combinaţie de techno, drum and bass, pop, funk şi versuri hipnotice.

Underworld - Confusion The Waitress

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici