Guy Ritchie va deveni din nou tată

Regizorul britanic Guy Ritchie va deveni din nou tată în 2014 şi aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil cu logodnica sa, modelul Jacqui Ainsley.

232 afișări
Imaginea articolului Guy Ritchie va deveni din nou tată

Guy Ritchie va deveni din nou tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul are deja un fiu, Rafael, născut în septembrie 2011, şi o fiică, născută în noiembrie 2012, informează femalefirst.co.uk.

Numele fiicei lor nu a fost făcut public niciodată, însă presa britanică afirmă că fetiţa se numeşte Rivka.

Potrivit tabloidului The Sun, cel de-al treilea copil al cuplului se va naşte în iunie.

Guy Ritchie, regizorul filmelor din franciza "Sherlock Holmes", mai are un fiu biologic, Rocco, în vârstă de 13 ani, cu fosta lui soţie, cântăreaţa Madonna, dar şi un fiu adoptat cu artista americană, David.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici