Halle Berry, într-un thriller de acţiune inspirat din viaţa instructorilor de scufundări

Actriţa americană Halle Berry va juca în "Dark Tide", un thriller de acţiune regizat de Clark Johnson, inspirat din viaţa instructorilor de scufundări oceanice, informează Variety.com.

18 afișări
Imaginea articolului Halle Berry, într-un thriller de acţiune inspirat din viaţa instructorilor de scufundări

Halle Berry, într-un thriller de acţiune inspirat din viaţa instructorilor de scufundări (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clark Johnson a semnat regia filmelor "S.W.A.T. - Trupe de Elită" (2003) şi "Santinela" (2006). Filmul va fi produs de Marty Bowen şi Wyck Godfrey, care au realizat şi pelicula "Amurg".

Scenariul filmului, scris de Amy Sorlie, prezintă povestea unui instructor de scufundări oceanice care se aventurează din nou în adâncuri, după o întâlnire care i-a fost aproape fatală cu un rechin. Filmările pentru "Dark Tide" vor începe la sfârşitul acestui an, în Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici