Harper Seven Beckham - aşa se numeşte fetiţa familiei Beckham

După luni de speculaţii, David şi Victoria Beckham au anunţat că s-au decis asupra numelui fetiţei lor: Harper Seven Beckham. David a confirmat informaţia pe pagina sa de Facebook, după ce Victoria a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, în greutate de 3,45 kg, duminică dimineaţă.

662 afișări
Imaginea articolului Harper Seven Beckham - aşa se numeşte fetiţa familiei Beckham

Harper Seven Beckham - aşa se numeşte fetiţa familiei Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotbalistul a scris că este mândru şi încântat să anunţe naşterea fetiţei sale Harper Seven Beckham. "Victoria se simte foarte bine, iar frăţiorii ei sunt încântaţi să aibă o surioară", a adăugat David.

Numele de Seven se crede că ar putea fi o referire la numărul fotbalistului Beckham pe vremea când juca pentru Manchester United şi Anglia.

Un prieten apropiat al cuplului spune că Harper este un nume englezesc vechi care i-a plăcut întotdeauna Victoriei. "Seven este un număr foarte norocos, iar bebeluşul s-a născut imediat după ora 7 dimineaţa, în luna a şaptea", a adăugat sursa.

Victoria Beckham a născut duminică dimineaţă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles. Fetiţa a cântărit la naştere 3,45 kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici