JUSTIŢIA DE PE FACEBOOK: Cum şi-a găsit un bărbat agresorii cu ajutorul site-ului de socializare

Un bărbat care a fost atacat pe stradă a reuşit să-i aducă pe atacatori în faţa justiţiei după ce i-a descoperit pe Facebook.

2719 afișări
Imaginea articolului JUSTIŢIA DE PE FACEBOOK: Cum şi-a găsit un bărbat agresorii cu ajutorul site-ului de socializare

JUSTIŢIA DE PE FACEBOOK: Cum şi-a găsit un bărbat agresorii cu ajutorul site-ului de socializare

Jonathan Rawstrone, un producător de film din Marea Britanie, a fost atacat într-o noapte pe stradă de către doi bărbaţi, scrie dailymail.co.uk.

În următoarele 48 de ore de la atac, bărbatul a căutat pe internet şi pe site-urile de socializare indicii care ar fi putut să-l conducă recunoaşterea celor doi infractori. În cele din urmă acesta a găsit profilurile online ale lui Matthew Lakeland şi Ben Craig, pe care le-a predat poliţiei.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, au pledat vinovat la acuzaţiile de vătămare corporală asupra lui Jonathan Rawstrone.

"Am început să vorbesc cu atacatorii mei în faţa unui club. Lakeland mi-a spus că este soldat şi părea foarte plăcut, iar eu i-am mulţumit pentru că ne serveşte ţara. Am început să merg alături de ei spre un alt club, iar atunci m-au atacat", a declarat victima, în vârstă de 35 de ani.

Jonathan Rawstrone a declarat că s-a trezit bătut, iar telefonul mobil şi jacheta de designer îi fuseseră furate.

"Am hotărât că nu trebuie să scape cu ceea ce mi-au făcut şi să mai aibă ocazia să facă acelaşi lucru şi altcuiva. Am mulţi prieteni, iar cu ajutorul lor am început să fac cercetări pe Facebook. Am fost şocat când un prieten mi-a spus că cei doi s-au lăudat cu ceea ce mi-au făcut", a declarat victima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici