Kanye West îşi doreşte ca nunta sa să fie un eveniment "mai mare ca nunta regală"

Rapperul american Kanye West a angajat cinci asistenţi pentru a-l ajuta să organizeze nunta sa cu vedeta TV Kim Kardashian, artistul dorindu-şi ca evenimentul să fie unul dintre "cele mai mari din lume".

221 afișări
Imaginea articolului Kanye West îşi doreşte ca nunta sa să fie un eveniment "mai mare ca nunta regală"

Kanye West şi Kim Kardashian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă apropiată rapperului a declarat că acesta îşi doreşte "să fie unul dintre cele mai mari evenimente din lume, cu acrobaţi, dar şi o serie de programe speciale din partea prietenilor săi, inclusiv a lui Jay-Z", informează contactmusic.com.

"Chiar a sugerat că ar vrea să închirieze elefanţi pentru el şi Kim care să îi conducă la altar şi să comande pentru aceştia măşti Maison Martin Margiela", a mai spus sursa.

De asemenea, acesta a angajat cinci persoane pentru a-l ajuta să organizeze nunta. Sursa a adăugat: "Vrea ca evenimentul să aibă loc în Los Angeles. A angajat deja cinci asistenţi pentru a-l ajuta cu organizarea şi a glumit că vrea un eveniment mai mare ca nunta regală", a prinţului William, din aprilie 2011.

Kim Kardashian ar urma să poarte aproximativ patru rochii de mireasă, create de designerul Ricardo Tisci sau de Valentino, iar Kanye nu vrea ca la ceremonie să fie filmat pentru show-ul "Keeping Up With the Kardashians", mai mult pentru a o supăra pe mama vedetei şi managerul Kris Jenner. "Kris vrea ca totul să apară în emisiune, dar Kanye nu se lasă convins", a completat sursa.

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie - ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici