Matthew McConaughey continuă să slăbească. Actorul şi-a schimbat şi look-ul pentru rolul din următorul film - FOTO

Matthew McConaughey, care a primit în trecut titlul de cel mai sexy bărbat din lume, continuă să piardă din greutate deşi ultima oară când a fost fotografiat era foarte slab.

24886 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey continuă să slăbească. Actorul şi-a schimbat şi look-ul pentru rolul din următorul film - FOTO

Matthew McConaughey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ambiţia de a interpreta cât mai bine rolul unui bolnav de SIDA, Ron Woodroof, în filmul "The Dallas Buyer's Club" îl determină pe Matthew McConaughey să continue antrenamentele pentru a semăna cât se poate de mult cu personajul interpretat.

Actorul a fost surprins ieşind de la sală, acolo unde face exerciţii cardio, şi îndreptându-se în paşi de jogging către maşină, informează dailymail.co.uk.

Starul şi-a schimbat şi look-ul pentru rolul din "The Dallas Buyer's Club", purtând acum mustaţă, la fel ca Ron Woodroof.

Matthew McConaughey ţine o dietă drastică, bazată pe ceai şi pe cât mai puţini carbohidraţi.

"Îl joc pe un tip care era bolnav şi care şi-ar fi dorit foarte mult să fie mai sănătos, dar nu a fost. Pentru mine, este mai mult o chestiune mentală decât fizică. O să ajung la greutatea pe care trebuie să o ating. Sunt în grafic, fac ceea ce trebuie pentru rolul respectiv", a declarat actorul.

Matthew Mcconaughey a devenit cunoscut în 1993 după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu roluri ca cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici