Michelle Obama, pe coperta revistei Vogue (Galerie Foto)

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, va apărea pe coperta ediţiei din martie a celebrei publicaţii de modă Vogue, informează bbc.co.uk.

100 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, pe coperta revistei Vogue (Galerie Foto)

Michelle Obama, pe coperta revistei Vogue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)


Este pentru a doua oară când o primă doamnă a Statelor Unite acceptă să apară pe coperta revistei Vogue - prima fiind Hillary Clinton, în 1998.

GALERIE FOTO

Michelle Obama, care a fost fotografiată purtând ţinute pe care le-a ales ea, spune că este conştientă că hainele pe care le poartă sunt atent studiate de toată lumea.

"Nu voi pretinde că nu-mi pasă de acest lucru. Dar trebuie să fiu şi practică", a declarat ea pentru revista Vogue.

Annie Leibovitz a fotografiat-o pe Michelle Obama purtând o rochie din mătase roşu aprins, creată de Jason Wu.

Este pentru a doua oară când Michelle Obama alege să poarte una dintre creaţiile acestuia pentru o apariţie publică. Ea a purtat o rochie lungă albă creată de Wu la inaugurarea balurilor, pe 20 ianuarie.

Preferinţele în materie de modă ale lui Michelle Obama s-au dovedit a fi influente.

În ziua în care a ales ţinute de la J Crew pentru membrii familiei sale, la ceremonia de învestire a soţului ei, acţiunile firmei au crescut cu 10%.

În interviul publicat în revista Vogue, Michelle Obama mai vorbeşte şi despre datoriile sale de mamă, cuplul prezidenţial având două fiice, Malia şi Sasha.

"Vreau să ştiu ce fac copiii mei la şcoală. Vreau să-i cunosc pe profesori. Vreau să-i cunosc pe părinţi".

În afară de Bess Truman, Vogue a fotografiat, din 1929, toate soţiile de preşedinţi americani, prima dintre acestea fiind Lou Henry Hoover, soţia preşedintelui Herbert Hoover.

Citeşte şi:

Barack şi Michelle Obama au făcut turul balurilor oficiale

Michelle Obama îmbrăcată de creatoarea cubaneză Isabel Toledo

BIO: Michelle Obama, prima femeie de culoare la Casa Albă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici